HBOR krediti – jamstva – garancije

HBOR krediti – jamstva – garancije

Izrada poslovnih planova (investicijskih studija) su specijalnost našeg poduzeća. Obratite nam se s povjerenjem za sve oblike HBOR kredita, jamstva i garancija. HBOR krediti po niskim kamatnim stopama realiziraju se putem poslovnih banaka. Key projekt d.o.o. Vas tu savjetuje i izrađuje potrebnu dokumentaciju (poslovni plan). Cijena izrade potrebne dokumentacije (poslovnog plana/investicijske studije i pratećih obrazaca) te pomoć prilikom izrade ostale administracije potrebne za dobivanje kredita iznosi 0,5-2% od vrijednosti projekta. Obratite nam se s povjerenjem.

Trenutno su popularni ESIF krediti koje odobrava 50% HBOR uz 0% kamata i 50% poslovne banke (Zagrebačka banka, Privredna banka Zagreb i Erste&Steiermärkische Bank d.d.). Za kredite je potrebna izrada investicijske studije i osiguranje vlastitog učešća od 15%.

Krediti koje HBOR nudi poduzetnicima velika su prilika za same poduzetnike jer su moguće velike uštede kroz niske kamatne stope. Mi ćemo se pobrinuti da sva potrebna dokumentacija i poslovni plan budu profesionalni i s jasno razrađenim cjelinama što višestruko pospješuje  šansu za odobravanje kredita. Poslovni plan koji izrađujemo sadrži preko 240 kontrolnih točaka koje garantiraju točnost izrade. Za više informacija o investicijskim studijima i poslovnim planovima pratite link.

HBOR krediti

Kreditni programi HBOR-a

Kreditiranje HBOR-a može se dobiti za turizam, poljoprivredu, veće projekte u gospodarstvu, novu proizvodnju, brodarstvo, žene poduzetnice, poduzetništvo mladih, početnike u poduzetništvu, općenito malo i srednje poduzetništvo i slično. Za više informacija pratite linkove ili nazovite 095/814-3023.

Mnogi poduzetnici ne koriste sredstva Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR) i time propuštaju priliku korištenja niskih kamatnih stopa. Osim HBOR-a kredite manje vrijednosti poduzetnici mogu zatražiti od državne agencije HAMAG BICRO. Lagano je izračunati kolika je ušteda kredita na 100.000 EUR uz 5% kamata ili uz 2% kamata ili manje koje je moguće dobiti od HAMAG BICRO-a ili HBOR-a. Na kredit od 100.000 EUR uz kamatu od 5% troškovi kamata u prvoj godini bi bili 5.000 EUR, dok bi se uz 2% kamata ostvarila ušteda od barem 3.000 EUR. Ukupna ušteda u primjerice 10 godina otplate kredita bila bi oko 12.000 EUR (cca 90.000 HRK).

hbor zajmovi

Korisni linkovi:

Izrada investicijskih studija i poslovnih planova!

Vijesti i najave HBOR-a!

 

Leave a Reply