O nama

Key project d.o.o. je specijaliziran za vođenje cjelokupne projektne dokumentacije za fondove Europske unije, a uz to izrađuje poslovne planove i investicijske studije. Usluge provodimo na cijelom području Republike Hrvatske. Direktor poduzeća je dr.sc. Mate Krišto koji ima višegodišnje iskustvo u financijama i računovodstvu, a tim zaposlenika usko je specijaliziran za financijsko, pravno savjetovanje te savjetovanje iz područja javne nabave u procesu prijave i provedbe projekta vezanih za fondove Europske unije. Drugim riječima sve pojedinosti prilikom pripreme dokumentacije do najsitnijih detalja možete prepustiti nama, a Vama će biti sve jasno prezentirano putem gantograma. Poduzećima s kojima imamo potpisan ugovor o suradnji stojimo na raspolaganju za sve pravne, računovodstvene, revizijske i financijske savjete te savjete o provođenju postprojektnih aktivnosti poduzeća.

EU fondovi

Misija poduzeća je postavljane novih kriterija kod konzultantskih poduzeća u smislu postizanja optimizacije troškova kod krajnjih korisnika (poduzeća koja žele koristiti EU fondove). Ta misija se nastoji postići na putem raspodjele rizika između Vas i nas na način da se većina troškova izrade (do 60%) dokumentacije plaća tek po odobrenju projekta.

Vizija poduzeća je do kraja 2018. godine postati vodeće poduzeće u ovoj konzultantskoj djelatnosti. Ova vizija se nastoji postići regrutacijom najboljih zaposlenika te pomno razrađenim marketinškim aktivnostima.

Ostale koristi kod poduzeća i javnih tijela:

Pomažući Vama da ostvarite svoje poslovne i/ili društvene ciljeve putem pripreme dokumentacije često se ostvaruju i brojni sporedni ciljevi, kao što su: analiza dosadašnjeg poslovanja, ocjena razvojnih mogućnosti, analiza rizika poduzeća (politički, financijski, tržišni, tehnološki, pravni, razvojni i drugi rizici), analiza opcija (opcija ne ulaganja u projekt, opcija ulaganja u neki drugi projekt itd), analiza kadrova poduzeća, izrada SWOT analize, oblikovanje marketinške strategije i mnogu drugi.

Key project

Što nas izdvaja od konkurencije:

  • Visoka profesionalnost projektnog tima koja se sastoji od (doktora ekonomskih znanosti, diplomiranih pravnika, inženjera strojarstva te brojnih poduzeća s kojima usko surađujemo poput ovlaštenih revizora, marketinških kuća, poreznih savjetnika)
  • Partnerski pristup usmjeren dugoročnoj suradnji (praksa pokazuje da mnoga poduzeća ne koriste samo jednom fondove za ostvarenje svojih ciljeva i provedbu projekata)
  • Cjenovni model kojim se rizik dijeli između Vas i nas
  • Segmentirani pristup (moguće je ugovaranje samo određenih dijelova cjelokupnog vođenja projekta poput izrade investicijske studije)

Podaci o poduzeću:

Matični broj: 4619650
OIB: 24080133210
MBS: 081057460 kod Trgovačkog sud u Zagrebu
Djelatnost: Savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem (7022)
Adresa: Ilica 246a, 10000 Zagreb
IBAN: HR6023400091110818220 Privredna banka Zagreb
Član uprave društva: dr.sc. Mate Krišto
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
E-mail: info@kproject.eu
Internet adresa: www.kproject.eu
Telefon: +385 95 814 3023