HAMAG BICRO mikrokreditiranje – ESIF zajmovi

HAMAG BICRO mikrokreditiranje – ESIF zajmovi od 0% do 2% kamata

Izrađujemo poslovni plan i besplatno Vam slažemo cijelu projektnu prijavu za HAMAG BICRO mikrokreditiranje – ESIF zajmovi. Kamatna stopa kreće se od 0% do 1,5%. Izrada poslovnog plana i poratne dokumentacije traje 5 radnih dana i može početi nakon što tražitelj zajma prikupi ponude za sve što će financirati putem ovog zajma. Zajam je moguće zatražiti kao pravna, ali i kao fizička osoba. Preko 40 uspješno provedenih prijava od studenog 2016. godine.

Cijena naše usluge je 5.000 kuna prije predaje dokumentacije za zajmove do 25.000 EUR.
Cijena naše usluge je 7.000 kuna prije predaje dokumentacije za zajmove do 50.000 EUR.
U cijeni je izrada poslovnog plana i sve ostale potrebne dokumentacije te kompletne konzultacije do dobivanja zajma.

Najviše projekata do sada odradili smo za djelatnosti vezane za poliklinike, ginekološke ordinacije, preradu drva, zatim za turističku djelatnost (apartmani, hosteli i kampovi), obiteljski domovi, ugostiteljstvo (kafići, slastičarnice i restorani), kozmetički i frizerski saloni, graditeljstvo, stomatologija (kupnja opreme), proizvodnja (kupnja nove i rabljene opreme), autopraonice, ostale turističke djelatnosti (akvaparkovi, quadovi, segway i slično). Većina poduzeća nije bila u mogućnosti dobiti komercijalne kredite banaka, ali je od strane HAMAG BICRO-a zajam odobren. Glavna stavka na temelju koje se odobrava zajam je kvaliteta poslovnog plana.

ESIF zajmovi

HAMAG BICRO nudi poduzećima mikro, male i srednje veličine. Vrijeme odobravanja zajmova je mjesec do dva mjeseca. Namjena zajma (kredita) može biti ulog u materijalnu i nematerijalnu imovinu te obrtna sredstva do 30% od iznosa zajma. Iznos zajma je do 50.000 EUR. Kamatna stopa ovisi o razvijenosti županije u kojoj se poduzeće nalazi. Najčešće između 0,5% do 1,5%. Također, kod ovih zajmova po prvi put u Hrvatskoj je državna agencija nositelj zajma tako da nema dodatnih troškova poslovnih banaka po odobravanju kredita.

Zajmovi se odobravaju u svrhu: – osnivanja obrta i trgovačkih društava – modernizacije i proširenja već postojećeg poslovanja – samozapošljavanja – zadržavanja postojećih i povećanja broja novih radnih mjesta.

Tražitelj kredita može biti i fizička osoba koja zajam traži radi otvaranja poduzeća ili radi samozapošljavanja. Međutim, ako se zajam odobri tada ta osoba mora registrirati poduzeće jer se Ugovor o zajmu potpisuje isključivo s gospodarskim subjektom. Ovdje je odlična prilika za izgradnju ili kupnju stambenih i poslovnih prostora u svrhu obavljanja turističke djelatnosti.

Jedan od uvjeta je da otvorena ili postojeća firma ima jednog zaposlenog 6 mjeseci nakon dobivanja zajma. To može biti vlasnik poduzeća, ali i neka druga osoba. Znači vlasnik poduzeća ne mora biti zaposlen u poduzeću.

HAMAG BICRO nudi tri vrste zajmova (kliknite za više podataka):

Mikro investicijski zajmovi

Iznos Od 1.000,00 EUR do 25.000,00 EUR
Kamatna stopa (ovisi o razvijenosti županije) 0,5% – 1,5%
Poček Do 12 mjeseci ukoliko je rok otplate dulji od 2 godine
Rok otplate Do 5 godina uključujući poček

Mikro zajmovi za obrtna sredstva

Iznos Od 1.000,00 EUR do 25.000,00 EUR
Kamatna stopa (ovisi o razvijenosti županije) 1,5% – 3,5%
Poček Do 6 mjeseci ukoliko je rok otplate dulji od 2 godine
Rok otplate Do 3 godina uključujući poček

Mali zajmovi

Iznos Od 25.000,01 EUR do 50.000,00 EUR
Kamatna stopa (ovisi o razvijenosti županije) 0,5% – 1,5%
Poček Do 12 mjeseci ukoliko je rok otplate dulji od 2 godine
Rok otplate Do 10 godina uključujući poček

Obratiti nam se s povjerenjem!

Mail: info@kproject.eu

Tel: 095/814-3023

Leave a Reply