EU fondovi – natječaji

EU fondovi – natječaji (izrada dokumentacije i investicijske studije)

Eu fondovi – natječaji, odnosno priprema natječajne dokumentacije je naša specijalnost. Za prijavu na natječaje je potrebno poznavanje brojnih zakona, pravilnika, uredbi i svaki natječaj ima specifične prihvatljive i neprihvatljive troškove. Poduzeća koja nisu specijalizirana za pripremu dokumentacije ne mogu samostalno u kratkom roku kvalitetno pripremiti dokumentaciju. Također, samostalna priprema često dovodi do odbijanja prijave radi administrativnih i tehničkih nedostataka.

Potrebno je dugogodišnje iskustvo za kvalitetnu izradu projekta za prijavu na neki od natječaja, u svrhu dodjele bespovratnih sredstava i/ili potpora od strane EU fondova. Ovisno o projektu na kojeg se nastojite prijaviti mi ćemo Vam pomoći kako bi poslovna ideja u potpunosti oživjela. Garantiramo profesionalnu izradu dokumentacije koja će rezultirati maksimalnim brojem bodova na temelju kojih se donosi odluka o prihvatljivosti projekta.  Ovisno o ideji Vašeg projekta pronalazimo adekvatan natječaj koji podržava opće i specifične ciljeve Vašeg projekta. Za većinu natječaja potrebna je izrada investicijske studije. Studija je besplatna uz ugovor o vođenju dokumentacije, a time ste ostvarili uštedu od cca 25% u odnosu na konkurentska poduzeća.

Kod većine projekata za koja se dobivaju bespovratna sredstva Europske unije ne može financirati 100% od iznosa projekta. Investitor mora sam ili putem kredita financirati dio koji nije sufinanciran i dio neprihvatljivih troškova projekta.  Investitor dakle sufinancira dio troškova prihvatljivih aktivnosti, vlastitim sredstvima ili poduzetničkim kreditom. Naravno, za sve oblike kreditiranja ćemo Vam objasniti i jasno prezentirati. Danas, kod kredita postoje odlične prilike za kamate do 2% (programi HBOR-a i HAMAG BICRO-a).

cropped-logo-bolja-kvaliteta.png

Od trenutno otvorenih natječaja izdvajamo:

Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja

Opći cilj: Doprinijeti usklađivanju poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima uključenim u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Sufinancirana potpora je 100%. Najniži iznos bespovratnih sredstava iznosi 500.000,00 HRK, a najviši iznos 15.000.000 HRK. Prijave su moguće do 08.03.2018. Radi složenosti natječaja za više informacija kontaktirajte nas na 095/814-3023 ili na mail: info@kproject.eu

Prijava na projekt radi se uz simboličnu cijenu uz obvezno vođenje dokumentacije od Key project d.o.o.

 

 

Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici

Opći cilj: Unaprijediti socijalnu uključenost i promicati pomirenje poslovnog i obiteljskog života pružajući podršku razvoju učinkovitih i uključivih socijalnih usluga. Sufinancirana potpora je 100%. Najniži iznos bespovratnih sredstava iznosi 380.000,00 HRK, a najviši iznos 1.500,00 HRK. Prijave su moguće do 18.04.2018. Radi složenosti natječaja za više informacija kontaktirajte nas na 095/814-3023 ili na mail: info@kproject.eu

Za određeni broj korisnika izraditi ćemo besplatnu prijavu na natječaj: Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici.

 

 

Razvoj poduzetništva – Petrinja, Knin, Vukovar, Benkovac i Beli Manastir s Dardom

Predmet: podrška procesu jačanja gospodarske aktivnosti i poboljšanja konkurentnosti poduzetnika (Petrinja, Knin, Vukovar, Benkovac i Beli Manastir s Dardom). Trajanje projekta najviše 24 mjeseca.

Bespovratna sredstva 85% troškova. Potpora od 30.000 HRK do 500.000 HRK.

Podnošenje projektnih prijedloga od 30.04.2018., natječaj traje do 21.06.2019.

Radi složenosti natječaja za više informacija kontaktirajte nas na 095/814-3023 ili na mail: info@kproject.eu

 

Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu

Natječaj Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima. Sufinancirana potpora je od 50% do 75%. Najniži iznos bespovratnih sredstava iznosi 760.000,00 HRK, a najviši iznos 7.600.000,00 HRK. Za više informacija pratite link.

cropped-logo-bolja-kvaliteta.png

Korisni linkovi:

Hrvatske banke za obnovu i razvitak, web: http://www.hbor.hr

Ministarstva poljoprivrede, web: http://www.mps.hr

Ministarstvo gospodarstva, web: http://www.mingo.hr

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, web: http://www.hamagbicro.hr